Skip to main content
  • Blog 1

     Van de voorzitter:

     Welkom op de nieuwe website van Die Dorfplatz Musikanten. Na een jaar van vele verandering is nu de tijd gekomen dat de website aangepast en vernieuwd wordt, en een maandelijkse blog van de voorzitter is hiervan een voorbeeld.

    Kapelmeester:

    Sinds de oprichting in 2008 van Die Dorfplatz Musikanten is Harrie de Jong als oprichter en kapelmeester verbonden met onze kapel. Na een periode van ruim 10 jaar van muzikaal plezier was het de tijd om zijn functie als kapelmeester door te geven. Wel blijft Harrie als zanger en entertainer bij de kapel.

    Na een kleine zoektocht hebben we Benny Eissens bereid gevonden om onze nieuwe kapelmeester te worden. (Hij stelt zich op de website aan u voor).

    Over ons:

    Nieuw op deze site is dat onze kapelleden zich aan u voorstellen, kijk nog niet meteen, maar lees eerst deze blog om niets te missen!

    Concerten:

    3 / 10 en 24 februari  2019 is het weer tijd voor onze reeks concerten (waar en hoelaat ziet u bij "agenda". Vele uren van voorbereidingen gaan hieraan vooraf om er een sfeervol en muzikaal concert van te maken, er wordt dan ook wekelijks gerepeteerd. Door de fantastische inzet van al onze muzikanten hebben wij het volste vertrouwen erin, en hopen u te mogen begroeten. TOT DAN

    Als laatste:

    Tot de volgende blog,

    met muzikale groet;

    Gerwin Schalen.

    ***********************************