Skip to main content
  • Blog april 2019

    Van de voorzitter,

    Samenwerking : Na een periode van vele veranderingen en andere inzichten hebben wij met oprichter en oud-kapelmeester Harrie De Jong besloten om de samenwerking stop te zetten.

    Het is een periode geweest van 10 jaar waar Harrie samen met de kapel mooie tijden hebben beleeft, wij als leden van Die Dorfplatz Musikanten zijn hem dan ook dankbaar voor wat hij samen met ons bereikt heeft.

    Nieuwe leden : Sinds enige weken hebben wij een viertal nieuwe muzikanten binnen onze kapel mogen begroeten. Wij zijn erg blij met deze mensen, het zijn ervaren blazers en kunnen op zeer korte termijn al meedoen met de optredens.

    Zangeres : Ik kan u ook mededelen dat wij sinds begin April een zangeres binnen onze kapel hebben, haar naam is Veronique Meijer en samen met kapelmeester Benny Eissens zullen ze de zang voor hun rekening nemen. Wij als kapel zijn zeer verheugd met haar komst en wensen haar dan ook heel veel plezier binnen Die Dorfplatz Musikanten.

    Optredens : Om ons te kunnen beluisteren geven wij op zondagmiddag 14 April een concert in Yn e Mande, Noarderein 1 in Tytsjerk, aanvang 15.00 uur. Het belooft weer een bijzondere middag te worden, enkele nieuwe leden spelen daar voor het eerst mee, en het zal ook het eerste optreden worden van onze zangeres Veronique.

    Op zaterdagmiddag 20 April zijn wij aanwezig op het Festival Gekleurd Grijs in Diever, daar staan wij met een informatie stand over onze kapel en natuurlijk ook daar gaan wij weer muziek maken !!!! kijk voor de tijden op onze site bij agenda.

    Als laatste: Wij zijn bezig met het uitzoeken van nieuwe kleding  en logo voor de kapel, nieuwsgierig ??

    Houd onze website in de gaten !!!

    met muzikale groet,

    Gerwin Schalen.

    ***********************************