Skip to main content
 • Juni 2019

  Het is alweer Juni, wat gaat de tijd toch snel…..

  Het mooie weer is in aantocht en met de feestdagen zoals Hemelvaart en Pinksteren lijkt het net alsof het al zomervakantie is.

  Met nog een paar repetities voor de zomerstop, is het de muziekcommissie weer gelukt om een viertal nieuwe muziekstukken op de lessenaar te zetten !!!

  Polka mit Hertz - Liesel Polka - Julia Polka  en  Von Freund zu Freund

  Wij gaan hier weer flink mee aan het oefenen zodat wij deze stukken op een volgend concert aan ons publiek kunnen laten horen.

  Optreden Paasloo :

  Op woensdagavond 22 Mei hebben wij als Die Dorfplatz Musikanten een optreden mogen verzorgen bij Recreatie centrum De Eikenhof te Paasloo.

  Dit was in het teken van de jaarlijkse fietsweken die op De Eikenhof georganiseerd word.

  Wij zouden in eerste instantie buiten op het terras muziek gaan maken, maar aangezien het koude en grillige weer werd besloten om het optreden naar binnen te verplaatsen.

  Het was een bijzondere avond voor de eigenaar van De Eikenhof, wij als DDM waren de eersten die in de totaal vernieuwde zaal een optreden mochten verzorgen. Ook als Dorfplatzers was het een memorabele avond, want er zaten 50 mensen in de zaal die op 1 persoon na, ons nog nooit gehoord of gezien hadden !!!

  Optredens :

  28 juni geeft Die Dorfplatz Muzikanten een open repetitieavond op het plein tegenover het Hof van Oldeberkoop (Oosterwoldseweg 3 in Oldeberkoop).

  Onder het genot van een heerlijk kopje koffie/thee of een heerlijk koud drankje, kunt u genieten van de klanken van onze kapel. Wij spelen van 18.30 to 21.30. Bij slecht weer wordt er uitgeweken naar het MFA gebouw.

  16 Juli  tijdens de fietsvierdaagse in Diever.(beide optredens zijn buiten en vrij toegankelijk)

  Als laatste:

  Zijn er nog getalenteerde en enthousiaste klarinet en trombone spelers ???

  Neem snel contact met ons op.

                                                                                        

  Tot de volgende blog,

  met muzikale groet;

  Gerwin Schalen.

  ***********************************