Skip to main content
 • Juli 2019

  Van de voorzitter,

  Nog even en al onze nieuwe kleding is binnen, de eerste indrukken van hoe het er allemaal uit zal komen te zien is onder de leden erg positief, chapeau voor de kledingcommissie.

  Op zaterdag 24 augustus is het zover dat wij eindelijk een nieuwe foto kunnen gaan maken in onze nieuwe kleding, waar dit gaat gebeuren is nog een geheimpje….

  Aansluitend zal het nieuwe seizoen ingeluid worden met een overheerlijke BBQ.

  Open repetitie Oldeberkoop :

  Op vrijdagavond 28 juni hebben wij een open repetitie gehouden op het plein tegenover Het Hof van Oldeberkoop. Dit willen wij jaarlijks gaan doen ter afsluiting van ons muzikale seizoen en om kennis te maken met de inwoners van Oldeberkoop. Het was voor ons de eerste keer en we wisten ook niet wat wij er van konden verwachten.Dorfplatzmusikanten in Oldeberkoop In het begin van de open repetitie was het nog rustig in het dorp, maar doordat wij flink van ons lieten horen werd het als snel drukker. Wij hadden zelfs publiek uit Amerika, ze waren op bezoek bij familie en zaten gezellig met elkaar aan tafel voor een overheerlijk diner van Het Hof Van Oldeberkoop.

  Ik ben met deze mensen in gesprek gekomen en wat blijkt….ze vieren daar ook Oktoberfeesten en met het enthousiasme van beide kanten kan het misschien in de toekomst nog wel eens gebeuren dat wij met de DDM richting Amerika gaan !!!!

  Na tijd hebben wij als Dorfplatzers gezellig bij elkaar gezeten onder het genot van een hapje en een drankje.

  Die Dorfplatz Musikanten hebben op 16 Juli nog een optreden in Diever, en daarna gaan we genieten van een welverdiende vakantie.

  Terugkijkend op de eerste helft van dit jaar kunnen wij zeer tevreden zijn met hoe wij er als kapel nu voor staan.

  Optreden :

  16 Juli tijdens de fietsvierdaagse in Diever. (Optreden is buiten en vrij toegankelijk)

  Kijk voor meer optredens die wij dit jaar gaan geven in de agenda op onze site.

  Als laatste:

  Ik wil iedereen graag een hele fijne vakantie toewensen.              

  Tot de volgende blog,

  met muzikale groet;

  Gerwin Schalen.

  ****************************