Skip to main content
 • September 2019

  Van de voorzitter.

  Beste muziekliefhebbers ,

  De vakantie is voor de meesten van ons weer voorbij, als ik zo de vakantie verhalen hoor van onze kapelleden hebben ze het allemaal prima naar hun zin gehad.

  Helemaal stil zitten in onze vakantie is ons niet gelukt, er zijn nog een viertal “zomer repetities” geweest voor degene die niet weg gingen met vakantie. Deze repetities zijn altijd erg zinvol, de nieuwe muziekstukken worden alvast doorgespeeld en om de embouchure (een goede lipspanning) op pijl te houden.

  Fotosessie :

  Op zaterdagmiddag 24 augustus was het dan eindelijk zo ver, iedereen van de DDM in het nieuwe tenue en met de hele kapel op de foto.

  Onder begeleiding van een professionele fotograaf werden er verschillende groepsfoto’s gemaakt in en rondom Oldeberkoop. Er zijn foto’s gemaakt bij oa. het kanon, in het Molenbos en bij villa Vredewoud.

  Nu maar afwachten hoe de foto’s geworden zijn !!!!  Hou onze website in de gaten want als we de foto’s hebben worden ze hier geplaatst.

  Tevens werd het nieuwe logo van Die Dorfplatz Musikanten onthuld. Hoe ons logo eruit ziet, kom ik in een volgend blog op terug.

  Barbecue :

  Om het nieuwe seizoen in te luiden hebben wij aansluitend aan de fotosessie een heerlijke BBQ gehad samen met onze partners, en hebben wij het glas geheven op een muzikaal jaar, en dat wij maar veel muziek in goede gezondheid mogen maken.

  Optredens :

  Zoals jullie van ons gewend zijn geven wij nog weer een aantal optredens voor onze fans en superfans. Ons eerste concert is al op 6 Oktober in De Bining te Hemrik, daar zullen wij voor het eerst te zien zijn in onze nieuwe tenue en met een groot aantal nieuwe muziekstukken.

  Kijk op de kalender van onze website voor meer optredens !!

  Als laatste:

  Zijn er nog getalenteerde en enthousiaste klarinet en trombone spelers ???

  Neem snel contact met ons op.          

  Tot de volgende blog,

  met muzikale groet;

  Gerwin Schalen.

  ***********************************