Skip to main content
 • Maart 2020

  Van de voorzitter

  Lieve muziekliefhebber,

  Winter / Lente :
  De winter is nog niet helemaal voorbij, het prille voorjaar lijkt al aangebroken
  Bloemen en planten komen inzicht, nog even dan is het zover
  Dan zal het voorjaar uit zijn jas kruipen en hopelijk prachtig worden.

  Voorjaarsconcert Noordwolde :
  Op zondagmiddag 23 februari hebben wij ons eerste voorjaarsconcert in Het Buurthuus te Noordwolde gehouden. De zaal was goed gevuld en wij zijn dan ook trots en blij dat wij onze  vaste bezoekers weer mochten verwelkomen en er waren zelfs mensen in de zaal die ons nog nooit gehoord en gezien hadden…( deze mensen waren blij verrast )

  Ook wij als kapel werden deze middag verrast door een tweetal vrienden van onze kapel die ons financieel wilden sponseren, de eerste die zich aanbood was Excellent Geveltechniek uit Boijl, dit bedrijf is gespecialiseerd in zonwering. En als tweede sponsor Bouma tuinonderhoudsbedrijf uit Gorredijk, de naam zegt het al, gespecialiseerd in het onderhoud van u tuin. Wij zijn heel blij met deze twee sponsors, De link naar hun website komt binnenkort onderaan onze voorpagina te staan onder het blokje sponsoren.

  Mochten zich nog meer gegadigden zijn die ons willen sponseren, neem dan contact met ons op.

  Voorjaarsconcerten Bakkeveen en Havelte :
  Op zondag 22 maart zijn wij weer te zien en horen in recreatiecentrum Dundelle in Bakkeveen, en op zo zondag 29 maart in De Veldkei in Havelte, beide concerten beloven weer een muzikale happening te worden.

  Tot slot :
  kijk op onze website voor meer informatie.

  Tot de volgende blog.
  Met muzikale groet,

  Gerwin Schalen.