Skip to main content
 • April 2020

  Van de voorzitter,
  Lieve mensen, Er reist een ziekte over de wereld en klopt onverwachts bij mensen aan. Er heerst onzekerheid in heel ons land nu we voor nieuwe uitdagingen staan. Waar blijven we als alles wankelt, de economie instort en ik kwetsbaarheid leer. Wees er voor elkaar, samen kunnen wij het aan en delen we de zeer.

  Coronavirus :
  Het coronavirus teistert nog steeds onze wereld, waar mensen sterven of ziek zijn, maar ook mensen die genezen, laten we dat ook vooral niet vergeten. Menigeen van ons zitten al weken binnen, durven hun huis niet uit en kunnen niet bij hun dierbaren op bezoek. Laten hun boodschappen bezorgen en een frisse neus halen kan alleen maar in de achtertuin.

  Onze wereld wordt op deze manier wel heel erg klein. Wij missen onze hobby’s en onze uitjes waar wij ons zo op verheugd hadden. Maar ik hoop dat deze tijd snel voorbij gaat en wij elkaar weer mogen begroeten, met elkaar mogen lachen, genieten van alle mooie dingen in het leven en dat wij deze vervelende crisis maar snel achter ons kunnen laten en doen vergeten.

  Tot slot :
  Die Dorfplatz Musikanten zitten deze tijd niet stil. Achter de schermen wordt er voor als het coronavirus straks onder controle is en een ieder zijn eigen weg weer kan gaan, nagedacht over hoe wij samen weer mooie concerten kunnen geven. Er is nieuwe muziek besteld die wij dan thuis alvast kunnen oefenen. En is het dan weer mogelijk om met elkaar te kunnen samenspelen dan gaan we er weer vol tegen aan en dan kunt u er van uit gaan als trouwe fan en liefhebber van onze kapel dat wij samen met u volop kunnen gaan genieten van onze Egerländer muziek.

  Voor vele mensen onder ons is het een spannende tijd, wij zullen er voor elkaar moeten staan en ik wens u daar veel sterkte mee.

  Pas goed op u zelf en op anderen.

  Graag tot snel

  Met muzikale groet,

  Gerwin Schalen.