Skip to main content
 • Juli 2020

  Van de voorzitter

  Lieve mensen,

  We kunnen weer
  De deur weer uit, de ramen open, ik kan mijn nest weer verlaten, als vrije vogel weer rondlopen. De crisis Corona genoemd is aan de ketting gelegd. Maar wees niet te goed van vertrouwen, de strijd is nog lang niet beslecht. Zijn felle vechten is befaamd, houdt afstand en hij zal niet bijten. Stap niet in zijn wereld die hij achter zich houdt. Wat menigeen niet weet dat het er stervenskoud is, en het zal je zeker spijten als je geen afstand houdt. Hij komt je zo lief tegemoet maar hij blaft kwaadaardig en luid, niemand komt zijn wereld meer uit. Voorlopig blijkt de ketting sterk genoeg. 

  Serenade:
  Woensdag 24 juni jl. was de dag dat ons lid Klaas en zijn vrouw Baukje 60 jaar getrouwd waren. Een dag van tevoren werd er groen licht gegeven dat er in gezins verband een klein feestje gehouden mocht worden. En nu wij als Die Dorfplatz Musikanten ook iets meer ruimte kregen van de regering, hebben wij bij Klaas en Baukje een serenade gebracht. Een complete verrassing voor het bruidspaar, met tranen in de ogen werden wij ontvangen. Na de serenade werden wij getrakteerd op een heerlijk gebakje met een leuke attentie erbij. Klaas en Baukje nogmaals van harte gefeliciteerd met jullie 60 jarige huwelijk.

  Juli :
  Die Dorfplatz Musikanten hebben besloten om nu de vakantie periode in te gaan, maar helemaal niets doen is er voor de meesten van ons niet bij. Net als andere jaren word er met enige regelmaat in kleine bezetting gerepeteerd in Us Honk…

  Tot slot :
  Ik wil iedereen die binnenkort met vakantie gaat, of lekker thuis blijft een fijne vakantie toewensen. Ik hoop dat wij elkaar snel weer kunnen ontmoeten en weer mogen genieten van de Egerländer klanken. Mochten er nog dringende vragen zijn, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. De gegevens zijn te vinden op de website.

  Mijn volgende blog zal begin september weer te lezen zijn op onze website. (de voorzitter gaat binnenkort genieten van zijn welverdiende vakantie !!!!)             

  Grüß Gott,

  Gerwin Schalen.